Data Recovery Amsterdam

Wij weten als geen ander hoe belangrijk uw informatie voor u is. Met onze data recovery service in Amsterdam bieden we in de meeste gevallen een passende oplossing om uw data te redden!

Data recovery in Amsterdam

Data Recovery in Amsterdam & Omgeving

Wij weten als geen ander hoe belangrijk uw informatie voor u is. Helaas komt het geregeld voor dat harde schijven vastlopen of u simpelweg geen toegang meer heeft tot uw data. Met onze Data Recovery service hoeft u zich geen zorgen meer te maken!

Computerhulp Amsterdam biedt in vele gevallen de passende oplossing, of het nu gaat om een mobiele telefoon een laptop een geheugenkaartje of een harddisk of SSD schijf vaak kunnen wij de data nog voor u redden.

Data Recovery Prijzen

Alle prijzen zijn exclusief BTW en gelden zowel voor onze zakelijke als particulieren klanten.

 • Softwarematige Data recovery Amsterdam van een laptop of desktop: €360,-
 • Wachtwoord vergeten: €60,-
 • Fysiek defect HDD of SSD: €1099,-
 • Telefoons Data recovery in Amsterdam bij fysiek defect of waterschade: €499,-
 • Monolith data recovery: €699,-

Wanneer wij voor u relevante data niet voor minimaal 75% u kunnen redden dan betaald u uitsluitend de onderzoekskosten van €60,-!

Data backup & recovery

Online backup van werkplekken

Data Recovery Amsterdam is een noodoplossing, maar het is altijd beter om te voorkomen!

Wanneer u geen server heeft maar wel beschikt over meerdere werkplekken dan bieden wij de functie Online Backup Werkplekken aan. Met behulp van een fileserver zorgen wij ervoor dat uw data in eerste instantie binnen uw bedrijf veilig wordt opgeslagen en vervolgens wordt er online een backup naar onze servers gestuurd. Deze manier van werken kent vele voordelen zoals veiligheid, kostenbesparing, snelle hersteltijd en gebruikersgemak.

Lees meer

Online Backup van Servers

Wanneer u een server gebruikt in uw organisatie dan staan hier de bestanden van de gebruikers op. Tevens staan in sommige gevallen ook alle e-mails van de gebruikers op de server. Het is van groot belang dat deze bij een crash niet verloren gaan. Om geen gebruik van onze Data Recovery service in Amsterdam te hoeven gebruiken, kunnen we dit soort problemen beter voorkomen!

Wij maken gebruik van professionele software welke ervoor zorgt dat er een veilige geheel versleutelde (encrypted) kopie wordt gemaakt en naar een externe server wordt verstuurd. Deze kopie zal niet alleen van de persoonlijke profielen van de gebruikers zijn maar omvat ook:

 • Databases
 • Gedeelde mappen
 • Microsoft Exchange emailaccounts
Lees meer

Onze overige ICT Diensten

Onze diensten zijn zeer uiteenlopend. Naast Data Recovery in Amsterdam bieden we nog vele andere ICT gerelateerde diensten.

Hosting & Cloud

Onze hosting- en clouddiensten onderscheiden zich in service en kwaliteit. Wij zorgen dat uw website zeer snel getoond wordt en dat e-mails vlekkeloos bij de ontvangers aankomen. Met ons uitstekende spamfilter van Spamexperts wordt uw e-mail helemaal spamvrij bij u afgeleverd.

Lees Meer

Internet & Telefonie

Nu steeds meer toepassingen en data zich centraal op het internet bevinden is een goede verbinding essentieel geworden. Geen verbinding betekent steeds vaker niet meer kunnen werken en niet meer kunnen bellen. Kies daarom ons als uw partij om uw verbinding te laten verzorgen.

Lees Meer

Software & Hardware

Computerhulp Amsterdam levert op aanvraag verschillende software- en hardwareproducten. Door verschillende geteste producten aan te bieden in combinatie met onze diensten, verzekeren wij u van een een ICT pakket met een hoog gebruiksgemak en lagere kosten.

Lees Meer

Waarom andere organisaties voor onze IT diensten kozen:

 • Computerhulp Amsterdam heeft een zeer goede dienstverlening, zowel zakelijk als particulier maak ik gebruik van hun diensten. Zij hebben meerdere specialisten die op verscheidene vlakken kunnen helpen van hosting van mijn website en email tot het verwijderen van virussen.

  Accountant Almere
 • Dit bedrijf is aan mij geadviseerd en ik heb vanaf de start geen enkele spijt. Naast diverse bezuinigingen (bijv. telefonie) loopt ons email verkeer zo veel beter. Computerhulp Amsterdam kan goed analyseren en snel oplossingen aanbieden met een zeer persoonlijk benadering. TOP.

  Hans
 • In een wereld waar wij niet echt verstand van hebben is Computerhulp Amsterdam al jarenlang een stabiele en betrouwbare factor voor ons. Als wij ze nodig hebben is een telefoontje genoeg om zaken te regelen. Ze komen snel en pakken professioneel de problemen aan.

  Lex Heijk
 • Computerhulp Amsterdam kun je prima vragen om mee te denken voor 1 computer maar ook in een netwerk, duidelijke informatie en gewenst resultaat. Duidelijke prijs vooraf!

  Susanne van de Wier

Uw data laten herstellen?

Neem vrijblijvend contact op met Computerhulp Amsterdam voor data recovery. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar in Amsterdam & omgeving. U kunt een offerte opvragen via onze website of direct telefonisch contact opnemen. We helpen u graag zo snel mogelijk verder!

Maak een afspraak 020 716 2626
data recovery contact

Bart Roozeboom
Accountmanager
Data Recovery Amsterdam

adminData Recovery Amsterdam