Computerreparatie Amsterdam

Computerreparatie in Amsterdam aan huis en met Spoed (binnen 3 uur!)

Computerhulp Amsterdam verleent computerreparaties in Amsterdam en omgeving voor zowel bedrijven als particulieren. Computerhulp Amsterdam heeft reeds 11 jaar ervaring in de ICT dienstverlening en is sinds jaar en dag het aanspreekpunt voor alle ICT gerelateerde vraagstukken.

computerreparatie Amsterdam

Computerreparatie Amsterdam voor al uw computerproblemen

Onze gespecialiseerde computerexperts verhelpen al uw computerproblemen direct bij u aan huis. Door onze hoge expertise en standaardisering kunt u bij Computerhulp Amsterdam rekenen op:

 • Direct een telefonische schatting van het benodigd aantal uren
 • Snelle computerreparatie Amsterdam direct bij u thuis
 • Computerexperts met minimaal een HBO diploma.
 • Onze ervaren computerexperts hebben alle onderdelen bij zich om direct uw pc te repareren.

Spoed computerreparaties in Amsterdam binnen 3 uur!

Door de grote vraag van klanten of wij met spoed langs kunnen komen omdat er snel verder gewerkt moet worden, hebben wij een spoedservice aan ons dienstenpakket toegevoegd.

U belt ons en wij staan binnen 3 uur bij u op de stoep. Tevens kunt u via de dienst computerhulp met spoed gebruik maken van avonden en kan er zelfs een monteur op zaterdag bij u langskomen.

Waarom Computerhulp Amsterdam kiezen voor uw computerreparaties?

 • Al meerdere malen hebben wij de prijs gewonnen als beste ICT bedrijf van de regio.
 • Computerreparatie aan huis en op kantoor.
 • Specialisten op het gebied van Windows, Mac, Linux, Android en iOS.
 • 24 uur per dag per email bereikbaar voor een afspraak.
 • Altijd een vrijblijvende kosteloze prijsopgave.
 • Spoedservice: Binnen 3 uur en  ’s avonds tot 21:30 computerreparaties in Amsterdam bij u aan huis.
 • De computerexperts hebben hardware en software bij zich en kunnen deze direct leveren.
 • Zeer positieve reviews van klanten.

De voordelen van computerreparaties met spoed

 • Ook in het weekend beschikbaar
 • Computerreparaties in Amsterdam na 19:00 ’s avonds
 • Dezelfde werkdag nog een oplossing voor al uw computerproblemen
 • Voorrang op klanten zonder spoed
 • Snelle oplossing gewoon bij u op kantoor of thuis
 • Vaste prijs per probleem (in overleg)

Computerreparaties in Amsterdam en omgeving

Liever computerreparaties op afstand?

Indien u beschikt over een werkende internetverbinding kunnen wij u op afstand helpen met verschillende problemen. Terwijl u één van onze Computermonteurs aan de telefoon heeft, krijgt u simpele instructies hoe u ons tijdelijk en bovenal op een veilige manier toegang geeft om uw pc over te nemen. Hiermee kunnen onze computerexperts het probleem opzoeken, waarna u de we uw computerprobleem aan u tonen. Vervolgens zal onze computerhulp op afstand in Amsterdam een gepaste gepaste oplossing voor u zoeken en eventueel direct implementeren.

Computerhulp op afstand is naast Amsterdam ook mogelijk in Almere, Haarlem, Hilversum en omgeving.

Overige ICT Diensten

Naast Computerreparatie in Amsterdam en omgeving zijn onze diensten zijn zeer uiteenlopend. Hieronder vindt u een greep uit onze portfolio.

Systeembeheer

Om zorg te dragen voor een goed functionerende ICT infrastructuur, dient systeembeheer binnen uw organisatie op orde te zijn. Computerhulp Amsterdam kan het beheer van uw systemen en netwerk voor u uit handen nemen.

Lees Meer

Advanced Monitoring

Met behulp van onze dienst remote management en monitoring kunnen wij uw systeem en gehele bedrijfsnetwerk 24 uur per dag in de gaten houden. Op deze manier is minder systeembeheer en netwerkbeheer op locatie nodig.

Lees Meer

Servicecontracten

Bedrijven hebben vaak behoefte aan concrete afspraken over de reactietijd bij ICT gerelateerde problemen. Hiervoor hebben wij servicecontracten beschikbaar waarmee u verzekerd bent van snelle hulp.

Lees Meer

Back-ups

Het maken van back-ups is een vaak vergeten maar zeer belangrijk onderdeel van uw ICT infrastructuur. Aangezien iedere organisatie anders werkt heeft Computerhulp Amsterdam verscheidene oplossingen voor het maken van back-ups.

Lees Meer

ICT Software & Hardware

Bij Computerhulp Amsterdam kunt u ook terecht voor de verkoop van systemen, laptops en VoIP telefoons daarnaast hebben al onze monteurs diverse hardware en software standaard bij zich tijdens ieder particulier en zakelijk consult.

Lees Meer

Hosting & Email

Onze hostingdiensten onderscheiden zich onder andere in service en kwaliteit. Wij zorgen dat uw website zeer snel getoond wordt en dat e-mails vlekkeloos en helemaal spamvrij bij de ontvangers aankomen.

Lees Meer

Cloudopslag: ShareSync

ShareSync is onze bestandssynchronisatiedienst geschikt voor de zakelijke markt. Deze dienst kent vele voordelen welke de concurrende producten niet kennen. Zo heeft u standaard de beschikking over vele voordelen.

Lees Meer

VOIP Telefonie

VoIP staat voor Voice over IP. Dit is een techniek waarmee over het internet gebeld kan worden. Voordelen hiervan zijn de zeer uitgebreide functionaliteit en lage kosten. Onze belkosten liggen minimaal 30% lager dan KPN.

Lees Meer

Waarom andere bedrijven voor onze computerreparaties in Amsterdam kozen

 • Computerhulp Amsterdam heeft een zeer goede dienstverlening, zowel zakelijk als particulier maak ik gebruik van hun diensten. Zij hebben meerdere specialisten die op verscheidene vlakken kunnen helpen van hosting van mijn website en email tot het verwijderen van virussen.

  Accountant Almere
 • Dit bedrijf is aan mij geadviseerd en ik heb vanaf de start geen enkele spijt. Naast diverse bezuinigingen (bijv. telefonie) loopt ons email verkeer zo veel beter. Computerhulp Amsterdam kan goed analyseren en snel oplossingen aanbieden met een zeer persoonlijk benadering. TOP.

  Hans
 • In een wereld waar wij niet echt verstand van hebben is Computerhulp Amsterdam al jarenlang een stabiele en betrouwbare factor voor ons. Als wij ze nodig hebben is een telefoontje genoeg om zaken te regelen. Ze komen snel en pakken professioneel de problemen aan.

  Lex Heijk
 • Computerhulp Amsterdam kun je prima vragen om mee te denken voor 1 computer maar ook in een netwerk, duidelijke informatie en gewenst resultaat. Duidelijke prijs vooraf!

  Susanne van de Wier

Hulp nodig bij uw computerreparatie in Amsterdam?

Neem vrijblijvend contact op met Computerhulp Amsterdam. Wij staan 6 dagen voor u klaar in Amsterdam & omgeving. Neem vrijblijvend contact met mij op en ik hoop zo snel mogelijk samen met u het probleem te verhelpen. Ik hoor het graag!

Maak een afspraak 020 716 2626
computerreparatie amsterdam contact

Bart Roozeboom
Accountmanager
Computerreparatie Amsterdan

adminComputerreparatie Amsterdam