Computerhulp op Afstand Amsterdam

Computerhulp geschikt voor al uw softwarematige computerproblemen

Computerhulp Amsterdam verleent computerhulp op afstand in Amsterdam en omgeving voor zowel bedrijven als particulieren. Computerhulp Amsterdam heeft reeds 11 jaar ervaring in de ICT dienstverlening en is sinds jaar en dag het aanspreekpunt voor alle ICT gerelateerde vraagstukken.

Computerhulp op afstand in Amsterdam voor al uw computerproblemen

Indien u beschikt over een werkende internetverbinding kunnen wij u op afstand helpen met verschillende problemen. Terwijl u één van onze Computermonteurs aan de telefoon heeft, krijgt u simpele instructies hoe u ons tijdelijk en bovenal op een veilige manier toegang geeft om uw pc over te nemen. Hiermee kunnen onze computerexperts het probleem opzoeken, waarna u de we uw computerprobleem aan u tonen. Vervolgens zal onze computerhulp op afstand in Amsterdam een gepaste gepaste oplossing voor u zoeken en eventueel direct implementeren.

Computerhulp op afstand is naast Amsterdam ook mogelijk in Almere, Haarlem, Hilversum en omgeving.


Waarom Computerhulp Amsterdam voor computerhulp op afstand?

Computerhulp op afstand in Amsterdam en omgeving is uitermate geschikt voor vrijwel alle softwarematige computerproblemen zoals:

 • Virussen en andere malware verwijderen
 • Email configureren
 • Uw systeem opschonen
 • Installatie en verwijderen van programma’s
 • Windows en andere programma’s controleren op fouten
 • softwarematige controle van de status van uw hardware

Onze ervaring met ICT gerelateerde problemen, systeembeheer en netwerkbeheer is zeer gevarieerd, van het aansluiten en configureren van één systeem tot het aansluiten van een geheel bedrijfsnetwerk tot 50 man personeel. Ook Cloud werkplekken en/of het beheer van servers en het huren van systemen behoort tot de mogelijkheden van Computerhulp Amsterdam. Afhankelijk van uw wensen en behoeftes worden er één of meerdere monteurs ingepland en wordt samen met u gekeken welke oplossingen en producten het best bij uw bedrijfsvoering passen. Tevens krijgt u een vaste accountmanager toegewezen bij Computerhulp Amsterdam, welke alle noodzakelijke informatie in ons informatiesysteem opslaat. Zo kunnen in geval van ziekte of vakantie andere collega’s eenvoudig de werkzaamheden overnemen.

Neem voor meer vragen omtrent computerhulp op afstand in Amsterdam en omgeving vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak

Overige ICT Diensten

Naast computerhulp op afstand in Amsterdam en omgeving zijn onze diensten zijn zeer uiteenlopend. Hieronder vindt u een greep uit onze portfolio.

Systeembeheer

Om zorg te dragen voor een goed functionerende ICT infrastructuur, dient systeembeheer binnen uw organisatie op orde te zijn. Computerhulp Amsterdam kan het beheer van uw systemen en netwerk voor u uit handen nemen.

Lees Meer

Advanced Monitoring

Met behulp van onze dienst remote management en monitoring kunnen wij uw systeem en gehele bedrijfsnetwerk 24 uur per dag in de gaten houden. Op deze manier is minder systeembeheer en netwerkbeheer op locatie nodig.

Lees Meer

Servicecontracten

Bedrijven hebben vaak behoefte aan concrete afspraken over de reactietijd bij ICT gerelateerde problemen. Hiervoor hebben wij servicecontracten beschikbaar waarmee u verzekerd bent van snelle hulp.

Lees Meer

Back-ups

Het maken van back-ups is een vaak vergeten maar zeer belangrijk onderdeel van uw ICT infrastructuur. Aangezien iedere organisatie anders werkt heeft Computerhulp Amsterdam verscheidene oplossingen voor het maken van back-ups.

Lees Meer

ICT Software & Hardware

Bij Computerhulp Amsterdam kunt u ook terecht voor de verkoop van systemen, laptops en VoIP telefoons daarnaast hebben al onze monteurs diverse hardware en software standaard bij zich tijdens ieder particulier en zakelijk consult.

Lees Meer

Hosting & Email

Onze hostingdiensten onderscheiden zich onder andere in service en kwaliteit. Wij zorgen dat uw website zeer snel getoond wordt en dat e-mails vlekkeloos en helemaal spamvrij bij de ontvangers aankomen.

Lees Meer

Cloudopslag: ShareSync

ShareSync is onze bestandssynchronisatiedienst geschikt voor de zakelijke markt. Deze dienst kent vele voordelen welke de concurrende producten niet kennen. Zo heeft u standaard de beschikking over vele voordelen.

Lees Meer

VOIP Telefonie

VoIP staat voor Voice over IP. Dit is een techniek waarmee over het internet gebeld kan worden. Voordelen hiervan zijn de zeer uitgebreide functionaliteit en lage kosten. Onze belkosten liggen minimaal 30% lager dan KPN.

Lees Meer

Waarom anderen voor onze computerhulp op afstand kozen

 • Computerhulp Amsterdam heeft een zeer goede dienstverlening, zowel zakelijk als particulier maak ik gebruik van hun diensten. Zij hebben meerdere specialisten die op verscheidene vlakken kunnen helpen van hosting van mijn website en email tot het verwijderen van virussen.

  Accountant Almere
 • Dit bedrijf is aan mij geadviseerd en ik heb vanaf de start geen enkele spijt. Naast diverse bezuinigingen (bijv. telefonie) loopt ons email verkeer zo veel beter. Computerhulp Amsterdam kan goed analyseren en snel oplossingen aanbieden met een zeer persoonlijk benadering. TOP.

  Hans
 • In een wereld waar wij niet echt verstand van hebben is Computerhulp Amsterdam al jarenlang een stabiele en betrouwbare factor voor ons. Als wij ze nodig hebben is een telefoontje genoeg om zaken te regelen. Ze komen snel en pakken professioneel de problemen aan.

  Lex Heijk
 • Computerhulp Amsterdam kun je prima vragen om mee te denken voor 1 computer maar ook in een netwerk, duidelijke informatie en gewenst resultaat. Duidelijke prijs vooraf!

  Susanne van de Wier

Direct op afstand geholpen worden?

Neem vrijblijvend contact op met Computerhulp Amsterdam. Wij staan 6 dagen voor u klaar in Amsterdam & omgeving. Computerhulp op afstand kan al vanaf €12,50. Neem vrijblijvend contact met mij op en ik hoop zo snel mogelijk samen met u het probleem te verhelpen. Ik hoor het graag!

Maak een afspraak 020 716 2626
computerhulp op afstand contact

Bart Roozeboom
Accountmanager
Computerhulp op afstand Amsterdam

adminComputerhulp op afstand Amsterdam